Nůž v srdci

Nůž v srdci

Anotace: O muži a ženě, která ho tolik milovala a on ji nakonec opustil,zradil a vrazil ji do srdce nůž. Je to smutné, ale občas to tak bývá.

Já milovala tě a ctila
jen pro tvou lásku žila.
To tys byl ten člověk,ten muž,
co vrazil mi do srdce nůž.
Mé srdce bolest drží v okovech,
nejvíce však ve volných dnech.
Tvůj nůž má v sobě srdce mé,
na zradu tvou nezapomene.
Tys to byl,co udělal za vším tečku,vykřičník,
mně zbyly jen otázky a za nimi otazník.
Zavřela se před tebou do srdce mého brána,
už nikdy nebudou ta společná rána.
Ty možná máš jen špatné svědomí,
ale srdce tě tak zradou nebolí.
Nejhorší je od milovaného člověka zrada,
teď cos chtěl máš,jsi sám,já sama.
Kapky krve ze srdce mi kanou,
otázky honí se mi hlavou.
Láska má k tobě si vybrala svou daň,
však nepřeji ti nic zlého,nejsem krutá saň.
Věz,že zrada tvá bolí,
hned tak okovy na srdci nepovolí.
Tebe už duše moje nikdy nepřijme,
teď bolí (mě) zradou srdce mé.
Autor Vera, 19.05.2006
Přečteno 464x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí