mám tě moc rád

mám tě moc rád

Anotace: mám opravddu rád jednu holku ale ona mě asi nechce :(

Naprvní pohled láska byla to,
do ted trvá nad zlato.
Já bojím se ti asi říci,
co cítím ve svém srdci,
a to že moc já tě mám rád,
a nechci být už jen kamarád.
Když podíváš se na mne,
tak mé srdce hnedle skřekne.
Já miluji tě a byl bych rád,
kdybychom se mohli společně smát..
Autor ronaldo99, 19.05.2006
Přečteno 739x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí