Oči plné slz
Proč srdce mé si smutné zpívá,proč se tak smutně dívám???
Oči plné slz mám nic jiného,než pláč nevnímám.
Když zalije se srdce bolestí,
pak navždy odejde ze života štěstí
Jak težké je ráno zas vstát... Smát se,stále předstírat.
Jak težké je necítit zlost!!! Jen samota-nezvaný host...
Dál mi slzy stékají,
a nikoho se neptají
už se bojí raději,
když zahlédnu naději
neb další velká rána
by zpřetrhala všechna lana...
Komentáře (2)
Komentujících (2)