Anotace: Zastav čas a vrať se zpátky, chtěla bych jít s Tebou, vzpomínky jak z láhví zátky, občas duši zebou. Dál jít musím, co mi zbývá, Ty si šel dál taky, tak mi promiň lásko milá, z citů zbyly vraky.
touhle básní jsi mimo jiné potvrdila rozmanitost, krásu a bohatství čekého jazyka
přechodník jsem neviděla už hodně dlouho :o)
dost často sama sobě namlouvám,
že mi schází dnes už naposledy...
však je to jenom lest a klam
co nerozpustí v srdci ledy...
28.05.2006 15:12:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
nakukuju zatím letmo, vrátím se :-)
Básnička je moc fajn, souhlasím s jardou, že divné je někdy kouzelné a vo tom to je :-)
Děkuju za povšimnutí ;-)
26.05.2006 08:40:00 | wee
Ty přechodníky jsou fakt divný. Ale zase, když si to zkouším číst bez nich, znělo by to dost fádně a obyčejně.
Díky za komentář, ale myslím, že byste se tu bez mých výtvorů docela dobře obešli.
25.05.2006 21:18:00 | JardaCH
Některé gramatické tvary mi přijdou lehce podivné, třeba milujícíc, ale jinak není špatná.
21.05.2006 16:20:00 | CorrimsonTom