Snad už ta chvilka s ním Tě uzdravila,
snad už znovu Tvoji duši rozzářila,
snad už z Tvojí duše vystoupil splín,
snad už je Ti zas dobře a v duši nemáš stín.
Snad už zas úsměv brázdí Tvojí tvář,
snad už zas mysl veselou jen máš,
snad už se netrápíš ani trochu,
snad už seš veselá dalšímu kroku.
25.05.2006 19:52:00 | grázlík