Anotace: ...příběhy se dají zachovat navždy nebo můžou zahynout pod tíhou opomění...
už se uzdravil?? určitě mu pomáhá to, že tě má, nemít tě, bylo by to všechno těžší...je krásné, když někde upadnem, vysekáme na motorce, nabourámě v autě, že tady vžydcky někdo je a bude, kdo nám pofouká všechny ty bolístky...
28.05.2006 11:39:00 | Sunny