Krásné je vše co je
Krásné je vše co je
a krásnější to co není,
někdy to co přijde,
všechno navždy změní.
Jsou krásné chvilky v objetí,
vždy když slyším Tvoje srdce,
když jsme spojení a jatí
a odloučit se nechcem.
Pocit, který vyvoláváš,
zahřívá mě na duši,
ať uleháš nebo vstáváš,
vždy mě to rozruší.
Tak mysli na to, na co já,
na pocit, který známe jen my dva,
kdy se slov nemusíme bát
a můžem říkat, mám Tě rád.
Přečteno 776x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)