Chtěl bys místo v mojí duši?
Ze vzduchu stvořená
duše
krásných snů plná.
Při zemi umírá
duše
světem zraňovaná.
Mezi prsty proniká
duše
jen v srdci zachytitelná.
Dokážeš milovat
vodnářku nestálou?
Dokáže milovat
bez podmínek?
Miluj mne teď,
neřeš zda nastálo.
Minulost schováme
pod kamínek,
neřeš teď
co se kdy stalo a nestalo,
čí ruce hladily moje tělo,
Ty teď můžeš hladit mojí duši.
Otisky na kůži mizí
s kapkami vody,
otisky v duši jsou
navždy.
Komentáře (2)
Komentujících (2)