Náplň mého srdce
Anotace: Láska..........je prava ,když ji člověk dokáže opětovat
Ty ses náplní mého srdce stal,
a najednou se zeptám,
kde jsi se tam vzal?
Ty stále jenom mlčíš a nic neříkáš,
co myslet si mám když mi neodpovídáš?
V ten okamžik ozval se tvůj něžný hlas,
a řekl,že odpověď je v nás.
Přečteno 443x
Tipy 1
Poslední tipující: Belmon
Komentáře (1)
Komentujících (1)