Anotace: ............
No teda.. báseň uplne super, nemam co k ni dodat.. snad jen to ze urcite se nekdo najde..;) a pak uvidis... klic si nechate kazdy od sveho..
no a ja jdu cist dalsi tvoje basnicky..;)
17.07.2006 18:54:00 | Redingar
neboj jednou potkas spravneho a ten klic nezlomi ale schova basen se mi libi 100%:-)
23.05.2006 21:16:00 | 89Rosa