Anotace: Tak tahle básen mě napadla po dlouhé době...v poslední době mi básně moc nevychází....tak jsem se aspon ted snazila...doufám že se vám to bude líbit....
Zkus zkrátit, zjednodušit anotaci. Ta není o výkladu básně. Ta je až na vyjímky pro naladění čtenářů, doplnění nadpisu. Tady bych třeba napsal... Napůl žiju napůl sním...
29.07.2006 17:59:00 | Buližník