Anotace: Podle mne neexistují slova, která by vystihla lásku.
Vždy, když někdo chce definovat lásku, lehce mi zatrne, jelikož láska se definovat nedá, to slovo mluví samo za sebe. Tady to naštěstí nesklouzlo k povšechným frázím a nedopadlo to tak špatně. (Bodově nehodnotím)
24.05.2006 08:48:00 | CorrimsonTom
Docela dobře ses k tématu postavil. :-)
24.05.2006 08:34:00 | Krtica
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?