Anotace: ...
Dobře,Strangelove,ale je tak mladý, vylepší to. Jakou podobu jsi mal na mysli?
24.05.2006 12:14:00 | Jarky
Nazdar Czechi, téma básně není špatné, vidím to podobně. Jen mi nesedlo zpracování. Ta podoba, ale je to jen můj subjektivní pocit, vůbec na to nedávej.
24.05.2006 12:02:00 | CorrimsonTom
To mi teda mluvíš z duše,ale snad ta láska pravá tě taky potkaá...určitě.Krásná báseň,oslovila...
24.05.2006 11:29:00 | Jarky