Pro mě je to ispirací, moc pěkně složené.Šla jsem okouknout kdo mne okukuje, teda nejen to a už nevidím, ale co jsem ještě před chvilkou viděla se mi líbilo :-).
26.05.2006 01:00:00 | Jahudkka
pavučina si bere lásku, pak každé ráno orosí se přece její vlákna a sebraná láska se zachvěje ve větru z hor:-)
24.05.2006 18:20:00 | Mirka Hedbávná