Láska
Láska je jak vzpomínka,
z filmového okýnka,
v podvědomí uložena,
za vším krásným stojí žena.
Láska to jsou líbánky,
když z moře vidíš červánky,
kdy dotyk hřeje v chladné zimě,
a v teple chladí, buď tu při mě.
Láska to je něžný cit,
když Tě můžu políbit,
kdy svůdná vůně Tvého těla,
naznačuje, jak jsi smělá.
Přečteno 523x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)