Sváteční
Anotace: je svátek poznat, co je to láska
Sváteční den a svatá noc,
která má čarokrásnou moc,
rozdává vůni a klid v lesích,
dá se najít i v lidských srdcích.
Jedno z těch srdcí v dlani máš,
nečeká, co s ním uděláš,
jen vnímá teplo laskání,
to nekončící svítání.
Tu něhu, která zvláštní silou
dává mu poznat lásku živou,
co není všude k dostání...
Díky ti za to poznání.
Komentáře (1)
Komentujících (1)