Otazky a odpovedi
ruku v ruce za rozbresku
na horizont spolu hledi
nekdy vztelke, jindy za potlesku
Moc se mi tva slova libi, tvori tajemnou atmosferu, aspon v mych myslenkach.
10.06.2006 18:19:00 | Montynka
Ahoj :) cetla jsem ji snad petkrat, potichoucku, i nahlas, a i presto, ze me necim oslovila, ji nemuzu hodnotit, musim se k ni jeste vratit.
26.05.2006 19:39:00 | Montynka
Otázky a odpovědi
za sebou noc předávání
mají...
možná, že si spolu medí,
jak se náhle jasní v kraji
svítání...
Tak tahle mě oslovila... :o)
26.05.2006 15:02:00 | Cecilka