Hořící domeček z karet
Anotace: Ze záchvatu zdrcujícího smutku vzešlo toto. Někdy mám pocit, že se rozpadám...
Hoří oblaka, tam nad mými myšlenkami
Podívej se do nich a řekni, co nechceš
Na tvoje přání projdu všemi zdmi
A zanechám stín, kdes myslel, že mě najdeš
Postavím ti lásku v domečku z karet
Slepý se nedozvíš žádný konec
Chytnem se za ruce a dáme jim vale
Smutně může přihlížet svůj drahý světec
Stačí jen přijmout mrtvé pocity
Do mého lůna ukryj svůj žalozpěv
Vyryju si do kůže krvavé deníky
A z mojí bolesti se zrodí nový svět
Komentáře (4)
Komentujících (4)