Polib mě
Anotace: Polibku není nikdy dost, když někoho miluješ.
Polib mě svým sladkým rtíkem,
polib mě a pomiluj.
Víš, že já jsem stále snílkem,
který chce být jenom Tvůj.
Srdce, moje znamení,
zvyšuje můj krevní tlak,
je to jako mámení,
proč Tě jen mám tolik rád.
Přečteno 1095x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, paneach
Komentáře (2)
Komentujících (2)