Sen?
Anotace: Vždycky je něco, co nám to kazí. Dokonalost neexistuje.
Jen pár řádků, chci Ti psát,
Jen pár slov a nic více.
O tobě si nechám zdát,
Jak mi vstoupáš do ložnice.
Jak mi vstoupáš do mých snů,
Jak se se mnou miluješ,
Sladký dotek Tvojich rtů,
A pak zase odejdeš.
Jsou to sny a nebo život,
někdy se to míchá snad,
Ty sama poznáš, co je Ti vhod
a kde v rozích číhá strach.
Přečteno 511x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)