moc krásná, takovýhle vyznávacáí mi často přijdou jako kýč, ale tehle ne, takhle je takoá opravdová, moc hezká :-)
27.05.2006 10:23:00 | Melfëa
Zda se mi, ze ti ten posledni radek nejak vypadl z rytmu.. Ale jinak je to opravdu nadherne dilo, takove..ja nevim..ale strasne se mi libi.
*100*
27.05.2006 07:41:00 | BlackTangerine