Jsem vinna?
Anotace: odsuďte mě......
Je tma a prší,
mé srdce něco tuší.
Má duše opět zklama
a další srdíčko zlámala.
Ale jsem já ta vinná?
Jsem já ,ta kterou on ted‘ proklíná?
Copak za to můžu,že cit si poručí
a já skončím u jiného v náručí?
Chci se omluvit,i když za co nevím,
chci se omluvit,že teď o jiném sním.
Déšť teď skryje naše stopy z místa činu
Ale nesmyje smutek ,ten pocit ,tu vinu……
Komentáře (1)
Komentujících (1)