Anotace: Srdce chce,ale zdravý rozum říká nech ho jít...jak jen to dopadne?
hezké, moc...takový pocity právě mám, dlouho jsem se rozhodovala, ale nakonec...jdu za srdcem, ať se stane, co má se stát...:)
26.08.2007 21:22:00 | Neexistujíc a její ruce od krve
kazdy to jednou pozna a kdo to uz poznal vi co rika a kdo to jeste nepozna tak to jednou pozna basen se mi moc libila :-)
27.05.2006 15:30:00 | 89Rosa
Jako vláček na dětské dráze, pořád do kola a návrat do stejného. Hmmmmmmmmmmmmm asi všichni to známe, ale teda nevím, zda je lepší poslouchat rozum, stejně ti pomůže spíše srdce, které samo z té dráhy jednou uteče. PAC.
27.05.2006 15:07:00 | Jahudkka
Je těžké rozhodnout se v takových situacích... Moc dobře to znám... I když srdce zdá se být silnější, vždy je lepší poslouchat rozum... Moc pěkně napsaná báseň...
27.05.2006 14:47:00 | Arakkis