Sladká písmenka
Anotace: .....on tam je a spí......
Déšť bubnuje si do rytmu tvého srdce,
ty tam někdy jsi,já to vím.
Vklouzl jsi mi do snů hladce,
každou noc teď o tobě sním.
Sladká písmenka,
co hladí mi duši.
Stačí chvilinka,
a srdce jak zvon mi buší.
Oba dva můžeme doufat jen,
že naše touhy se splní.
Zhmotní se nám náš sen,
a nezůstaneme bez sebe a stále smutní...
Komentáře (1)
Komentujících (1)