Rozsudek
Anotace: Tak to se mi dnes zdálo...
Vlna odporu z vody prchá
Když mé tělo hlubina pohltí
Záhuba nenápadně skrytá
Jak zrádné je tvé objetí
Stovky malých bublin průzračných
Stoupají vzhůru k hladině
Já svázaná a zatížená kameny
Umírám pod vodou nevinně
Jen kousek nebe a vzduch čirý
Jen kousek volnosti
Tak málo stačí k mému žití
K životu mému ze ctnosti
Ty odsoudils mě a rozsudek byl smrt
Pravda z mých úst nezajímala tě
A tak teď polykám vodu a chybí mi vzduch
Tys soudcem a vrah co zabíjí mě
Komentáře (2)
Komentujících (2)