Láska
Viděl jsi smutnou tvář,
kterou smýval pláč.
Viděl jsi oči uplakané
Moje vlasy krásně rozcuchané.
Viděl jsi třesoucí se ruce
Cítil jsi moje bolavé srdce
Netušíl jsi, že takhle bolí láska
Neveřil jsi, že tohle je ta tvá kráska
Tu kterou jsi opustil a kterou jsi miloval
Díval ses na mne a litoval
Nevím kdo za to může
Snad ta proklata růže?
Byla z lásky jsi říkaval
A já ti veřila
Bude to pro mě hodně těžke,
protože tě pořád miluju.
Myslíš si, že je to lehké,
už nic si od tebe neslibuju.
Komentáře (3)
Komentujících (3)