Manon..
Anotace: Psané na učilišti..cca 3 roky..
Mé oči spatřily co ještě nikdy,
nezapomenou na ten obraz
Ten obraz v nich zůstane navždy,
je nezaměnitelný
je nepopsatelný
Kdo neviděl nepochopí,
nezažije ten nádherný pocit,
tak krásný a vzácný cit
Kdo nepoznal Tebe,
nemůže milovat
Komentáře (0)