Láska na první......
je jedno co to zrovna bylo,
co vás tak silným poutem
vzájemně k sobě připojilo.
29.05.2006 20:42:00 | Mourek
Láska na první zašeptání
o té si nechávám i zdát
člověk se totiž neubrání
když někdo šeptá: Mám tě rád :-)
29.05.2006 15:46:00 | no
Láska na první zašeptání,
slyšíš ji až do hlubiny,
srdce je zvonem rozhoupaným
a v očích čteš třpyt zářivý...
Smyslyopíjející básenka... :o))
29.05.2006 07:51:00 | Cecilka