Cítím
Anotace: Básnička z dávných dob
Cítím
Cítím pohodu v duši
Cítím štěstí v srdci
Jeden člověk to na svědomí má
To, že jsem zamilovaná
Cítím chvění jeho těla
Cítím jeho dotyky vzrušivé
On je to nejcennější co kdy jsem měla
S ním jsou všechny chvíle nádherné
Cítím tlukot jeho srdce
Vidím jeho milí úsměv
Chtěla bych s ním jít ruku v ruce
Krásnou rajskou zahradou
Cítím štěstí
Když mohu být s ním
Život je tak krásný
O tom že mě miluje, sním ……..
Komentáře (0)