láska
Anotace: zamyšlení nad láskou...
Láska
Co je to vlastně láska?
Je to jen hra a nebo sázka?
Láska je něco mezi lidmi
Z lásky jsou občas lidé divní
Láska není věc
Jako třeba zlatá klec
Láska je pocit štěstí , milování a touhy
S láskou není nikdy nic dlouhý
Z lásky člověk občas dělá hlouposti
Ale nesmějí se brát jako nutnosti
S láskou se žít dá
Ale bez lásky si nikdo život neuspořádá.
Komentáře (0)