Pár lžic
Anotace: ...kulinářská :-)
Pár lžic touhy, špetka něhy
Cizokrajné koření
Poklička neschová daleké břehy
Občas je ve světlo promění
Láska se uvaří
Někdy do rána, někdy k poledni
Někdy i k večeři
Život se rozední
Komentáře (2)
Komentujících (2)