Když jsem s tebou v mé duši se rozzáří sluníčko
Jen s tebou se láskou zalije mé srdíčko
Jen ty jsi má láska a tobě patří mé srdíčko
Jen ty jsi můj poklad , moje zlatíčko
Jen s tebou mě baví žít
A jen s tebou prožívám radost
A jen tobě chci dát svou lásku
Miluji tě…….