Život je strašně složitý. Žijeme v očistci. K tvé poslední básni: Víš, těžko soudit, proč. Čistá láska je jedinečný let vesmírem. Vše ostatní je lidské. Ty si můžeš vybrat, zda bojovat a vyhrát jednu bitvu ve válce, nebo uzavřít mír a hledat lásku. Neměly by trpět děti, být svědkem neúcty a bolesti. Je to hrozně, hrozně těžký a věř, že to zažije každý, kdo umí milovat.
27.11.2006 09:39:00 | Petr Miroslav
Jo, ačkoliv na takhle romantické básně zas moc nejsem, tohle je hodně dobrý!
30.05.2006 12:00:00 | Isabella Monvoisin