Jo, ten poslední verš je dost uhozenej. Taky ta básnička je někdy z počátku sedmdesátých let minulého století (já si na to pořád nějak nemůžu zvyknout!). Dneska už bych to takhle nenapsal, ale pieta je pieta.
31.05.2006 08:21:00 | JardaCH
Tak jen poslední rým...jinak víš, že umíš líp, viď ;-) ale pro Rosničku na polechtání dobrý :-)
30.05.2006 12:47:00 | no
takovy mam rada, vis, ctivy...co ti plynou jak pisnicka,rytmicka, pekna...
30.05.2006 10:01:00 | lightnight