když z lásky nenávist se rodí
Anotace: o člověku,který se na mě vykašlal...ani nevím proč
když šeptal jsi mi slůvka něžná
já tobě v rukou tála
věděla jsem že jsi mluvka
však o přízeň tvou jsem stála
ty byl jsi se mnou ve dne v noci
já byla hrozně šťastná
měls mě plně ve svý moci
nechtěla jsem pryč z toho sna
jednou ráno poustils mě
bez výčitek bez ptaní
už nejsme tady duše dvě
konec je tomu setkání
já i přesto miluju tě
i přesto,že vím,co jsi zač
z úst dere se mi:zabiju tě!
však nevím přesně proč a zač
věděla jsem od začátku
že máš city nestálé
teď zůstalo mi na památku
srdce s cejchem:zlomené...
Komentáře (0)