Anotace: Já se do Tebe nikdy zamilovat neměla, protože jsem věděla, že to pak bude bolet. Ale ty tvoje úžasný čokoládový oči ... Tahle básnička je o tom, když někoho milujete k zbláznění, ale máte z té lásky strach ...
Ano, ano, ano. Poslední sloku budu mít před očima ještě hodně dlouho. Kluci si umí vybrat tu nejlepší chvíli:-)
28.06.2006 08:41:00 | Gina Rocca