Milostná
Na zemi zbyl popel z mraků
Utopený ladným gestem
V očích bez obav a strachu
Zářících nočním městem
Toužících po vesmíru,
Po tichu svatého nebe
Po křídlech netopýrů
Po každém kousku tebe
V ulicích za dveřmi žití
Ztratí se dvě těla v sobě
Víno se na rtech třpytí
Upité vonící době
Sny v mátožném opojení
Snad šeřík smáz bdělé bytí
Na tělech již místo není
Které nechtělo by býti
Komentáře (1)
Komentujících (1)