Smutně
Anotace: Smutné perličky štěstí
Smutně se usmívá sluníčko
uvnitř mojí duše
Slabě už tluče srdíčko
co uvadá v něm lásky růže
Smutně vypadají moje oči
dvě okénka do duše
Přestává svět se krásně točit
Předbíhá skutek zlé předtuše
Smutně plápolají plamínky
hluboko v srdci ukryté
Vracejí se pouze vroucné vzpomínky
dávno již zapomenuté
Smutné perličky štěstí
na dně mé duše schované
Trpce ony tuší,
že navždy svůj lesk ztrácejí..
Komentáře (0)