pro mou lásku
Anotace: když si člověk není jistý...for Honzík
Až uvidím tě konečně,
až dotknu se tě něžně,
až políbím tě vášnivě
a pohladím tě sladce,
až obejmem se silněji než hurikán i bouře
...pak jistá si snad budu naší láskou,...
Komentáře (1)
Komentujících (1)