Ke vzpomínkám klíč

Ke vzpomínkám klíč

Anotace: ..

Lásko, už na tebe zase vzpomínám
Lásko, přoč tebe stále v srdci mám?
Lásko nechci žít, když nemužu mít tebe!

Lásko, proč jen srdce mé tak trápíš?
Proč marně čekám, kdy se z něj vzdálíš?
Lásko já myslela, že už jsi dávno pryč?
Tak proč ke vzpomínkám držím stále klíč?

Lásko ty jsi můj největší omyl!
Lásko ráda bych , aby ses z mého života ztratil
Lásko já už nechci tebe milovat!
a tvou lásku si marně nalhávat!
Autor Pheobe, 25.12.2004
Přečteno 651x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel