Láska ....
Proč srdce mě tolik bolí?
Proč? Když prý jsi se mnou?
Proč mě láska tolik trápí?
To raději ať andělé mě k sobě vezmou.
Proč láska tolik bolí?
Proč, když prý je krásná?
Proč srdce mé se tolik bojí?
Proč když ví, že jen s tebou budu šťastná?
Proč lásko tolik podob máš?
Proč dokážeš tolik bolet?
Proč lásko něco mi bereš, ale na oplátku už nic nevydáš?
Proč lásko? Proč bolíš?
Komentáře (0)