Anotace: Je to pořád dokola, pere se to ve mně, láska jako potvora, drží se mě pevně. A setřást jí nemůžu, i když bych moc chtěla, schovat navždy pod blůzu, smýt jí z mého těla. Snad to časem dokážu ubráním se tomu, ráda mít si zakážu, nespadnu už dolu.
Je hezká, akorát mi moc nesedí to opakování, ale obsah jo jo jo!!!Jinak díky za komentáře!Holka, kdy ty se z toho dostaneš?Jsi na tom zřejmě furt tak špatně asi jako já, viď?To je hrozný prokletí, ty chlapi:-)
01.06.2006 23:15:00 | Niké
A jajaj. Holka, ty se v tom pořád plácáš, co? Nuž, popřeju ti, ať je lépe!!!
01.06.2006 09:09:00 | Keilanne
Určitě bude brzy líp, jen to chce opravdu čas. Z lásky jsou bohužel moc hluboké rány na duši :-(.
I když zrovna sama nemám moc dobrou náladu, přeji ji aspoň tobě. A hlavně to sluníčko, ať už konečně zase vykoukne!
01.06.2006 08:18:00 | ona