já už do ní vstoupila dvakrát a snad stokrát se utopila. Ale bez něj to prostě nejde.
27.07.2006 13:50:00 | mamina
Děkuji za komentář, koukám že nám to letošní jaro nezačalo zrovna nejlíp a to sluníčko pořád neleze a neleze. Snad už nám brzy bude líp, neb naděje je to poslední co člověk může ztratit, měj se krásně a ať se Ti daří!!!
01.06.2006 19:36:00 | grázlík