Jsem ten.........

Jsem ten.........

Anotace: Možná jsem a možná nejsem.

Jsem hračkou v Tvojí náruči,
jsem deštěm co Tě hladí,
jsem mužem co Ti zaručí,
že budem stále mladí.

Jsem dekou co se přikrýváš,
jsem vodou co Tě chladí,
možná, že mě málo znáš,
jsem ten co Tě svádí.

Jsem Ďáblem v mužském těle,
jsem Tvůj Anděl strážný.
Do všech přání chci být vtělen,
chci být milovaný.
Autor Ďábel sám, 01.06.2006
Přečteno 465x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krása.

10.05.2024 13:35:32 | mkinka

Hezounká!!!

01.06.2006 23:10:00 | Niké

hmmm :-)

01.06.2006 13:04:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí