Haničko,já nevím co na to mám napsat.Vím že je ta básnička věnovaná mě.Snad si o tom budeme moct promluvit.Snad to je jen tou dlouhou dobou co jsme nebyli spolu.Nevím...
Tomáš
02.06.2006 16:41:00 | drak-t
V posledním řádku přepiš se na si a bude to OK.
Ale jinak - ono se to radí...
01.06.2006 22:02:00 | Odett