slza
Anotace: jo,jo,nenechat si tak proklouznout život mezi prsty, to byla dobrá rada...sakra
Po tváři stéká mi slza.
Průzračná čistá ,smáčí mi tvář.
Byla má otázka drzá?
V očich tvých je ještě zář?
Chlad,který přišel mi do duše,
myšlenky řítí se tmou.
Přišlo to najednou,dost suše,
že nikdy nebudeš mou.
Jas který viděl jsem v tvém oku,
smyslná řeč našich těl.
Životem jít.Bok po boku
jsem lásko s tebou chtěl...
Komentáře (3)
Komentujících (3)