Ozvěna lásky
Anotace: chci si říkat,nejsem smutnej....a ono to někdy nejde....
Zrníčko za zrnkem
sype se čas.
Ještě mi v uších zní
tesklivý lásky hlas.
Ještě tu cítím
nasládlou lásky vůni.
Odešla na věky,
zmizela v temné tůni.
Vzpomínky tepají,
ve spáncích buší.
Nemám klid,přmýšlím.
Mám smutek v duši.
Komentáře (0)