Cesta za noční vílou
Až příliš velký romantik
teď před tebou svou duši svlék,
a hudbu,ten večný otazník
rozpustit ve víně není lék.
Potají teď a bez dechu,
tebe jen temnoto zamykám,
tebe, Ty dámo ve spěchu,
odvarem z noci se zalykám.
Pro tebe,vílo,s růžovými líčky,
dolíčky ve tvářích netajíš,
dávno jsi měsíci ukradla klíčky,
jeho svitem se nenajíš.
Komentáře (0)