Máš-li chuť
Anotace: No prostě láska.......... co dodat.
Když chceš, tak povídej,
chci slyšet Tvoje slova.
Když chceš, tak se směj,
klidně zas a znova.
Pokud můžeš, polib mě,
chci Tvůj horký jazyk cítit,
Pokud mohu, budu vně,
nech mé dlaně do Tvých vmísit.
Máš-li chuť tak mě zraď,
už Ti odpouštím v tuto chvíli
Máš-li chuť tak se vrať,
ať dojdem spolu k cíli.
Přečteno 480x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)