Letní den
Anotace: Milování je milování.
Cítím Tvůj zrychlený dech,
vlhké rty a vábení,
hladím Tě teď po zádech
a začíná mazlení.
Přitahuješ si mě blíž,
vítám tvoje pohyby,
jak jahody mé rty jíž,
tak to je bez chyby.
Dlaně hladí tvoje ňadra,
cítím každé zachvění,
má dlaň náhle vpadla,
do lůna dráždění.
Zvlhlé tvary cítím v dlani,
pokouším se líbat je,
vůně těla jako v májí,
miluji Tě bezhlavě.
Polibky Tě tlačím k zemi
cítím dotek hebkých rtů,
možná, že jsme ukojeni
v tomto krásném letním dnu.
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)